+46(0)44-961 00 info@wetlandi.se

 

bild-Hakan_vovve-blackborderVætland kallades en gång denna del av nordöstra Skåne. Namnet kan tolkas som landet kring den stora sjön eller landet mellan sjöarna och havet. Lång tid har gått sen dess och dagens Wetlandi är ett etablerat företag inom besöksbranschen och ligger just i det gamla Vætland längst österut i Skåne.

Vår målsättning är att erbjuda våra kunder möjligheter till besök på unika platser i vår del av den Skånska naturen och skapa produkter med aktiviteter för både en lilla och stora gruppen.
Vårt centers läge i Axeltorp, 8 km norr om Bromölla, med direkt anslutning till busshållplats och goda förbindelser ger utmärkta möjligheter för besökaren att enkelt komma till oss med både bil, buss, tåg, cykel och även vandra går fint. Tack vare tågförbindelse direkt från Bromölla till Köpenhamn och Kastrups flygplats har vi idag även besökare från de mest avlägsna platser i världen.

Med lokal förankring och strävan efter hållbar utveckling driver vi vår verksamhet. Att trivas och ha roligt vid ert besök är också något som är minst lika viktigt, både för er och oss. Vi vet att behovet och intresset ökar för att uppleva naturen och samtidigt få en en stunds avkoppling från vardagen.

Jag hoppas vår hemsida ska ge information och inspirera till ett besök hos oss. Tanken är också att den ska bidra till ökat intresse och kunskap om vår trakt och vad den kan erbjuda både besökaren och dem som bor här.

Ditt äventyr väntar på dig!

Varmt Välkomna till Wetlandi och Ivösjöbygden!

rub-autograph