+46(0)44-961 00 info@wetlandi.se

Boka kanot och kajak.

Bokning sker via länken nedan och där kan du även kontrollera tillgänglighet.

Vi har begränsat antalet kanoter för uthyrning med övernattning till 20 st. Detta av hållbarhetskäl för att vi inte ska belasta området med för många besökare samtidigt.

 

 

Boka vår grillkåta och aktiviteter för grupper från företag, skolor, familjen eller kompisgänget.

Har ni egna förslag och funderingar är ni välkomna att kontakta oss via e-mail eller telefon.

            Tegeludden med tält och grillplats.       Grillkåta vid Wetlandi Natur Resort     

 

Villkor för bokning av kanot

 

Bokning och betalning

  • Förfrågan om bokning sker genom vårt bokningsformulär eller till vår e-mail, info@wetlandi.se Telefon: 044-961 00 Vi har inte alltid möjlighet att svara. Lämna då meddelande.
  • Vid bokning betalar ni 30% av den totala hyran i förskott. Resterande summa betalas vid ankomst. Med kort (vi tar Eurocard, Mastercard och Visa), swish eller kontant.
  • Bokningar kan göras under hela året.

Avbokning

Avbokning kan göras fram till och med 7 dagar innan ankomst med 100% återbetalning. Om kanot/utrustning avbeställes senare än 7 dagar före hyrestiden fram till 24 timmar innan, har uthyraren rätt att tillgodoräkna sig 50 % av den totala hyreskostnaden Om kanot/utrustning avbeställes inom 24 timmar före hyrestidens början har uthyraren rätt att tillgodoräkna sig 80 % av den totala hyreskostnaden.

Vill du ändra/avboka din bokning kontakta Wetlandi info@wetlandi.se

 

Ansvar – villkor

  • All paddling sker på egen risk och simkunnighet är ett krav.
  • Flytväst skall bäras av samtliga i kanoten under färd.
  • Vid förseningar ska uthyraren meddelas snarast.
  • Om skada uppstår på kanot och annan utrustning är hyresmannen ersättningsansvarig. Kontrollera med er hemförsäkring vad som gäller vid skada på hyrd utrustning. Wetlandi har inga försäkringar som skyddar kunden.
  • Kanot och utrustning skall återlämnas väl rengjord. Campingpaket rengörs och städas. Var noga så inget saknas. Efter återlämnandet kontrolleras kanoter och utrustning av uthyraren innan den hyrs ut igen.