+46(0)44-961 00 info@wetlandi.se

Par och familj – Företag och grupper – Skolor och ungdomar

Vill du prova leva som Robinson på en egen ö eller vill du ha en bekväm övernattning med frukost på Humletorkens vandrarhem? Vi har förslag på paket och arrangemang för olika grupper med varierande önskemål och behov. Här kan ni välja bland våra färdiga paket men vi kan också hjälpa er boka efter egna förslag och önskemål för både den lilla och stora gruppen.

 

Par och familj

 

Robinsonpaket

Fly vardagsstressen för en upplevelse i vildmarken och prova leva som Robinson på en egen ö i Ivösjön – Skånes största och vackraste sjö. Ett kanotäventyr för par, familjer och grupper.
Mer information här..

Robinson

 

 

 

Kanotupplevelse med boende på Humletork.

Paketet är i nuläget inte bokningsbart inför 2024

Ett paket för upptäckaren med kanotfärd i både Holjeån och Ivösjön. Utöver paddling finns här även möjlighet för vandring på någon av alla naturleder i området. Bekvämt vandrarhemsboende i Sveriges enda bevarade Humletork. Passar för par, vänner, familjer och olika grupper som vill uppleva så mycket som möjligt av naturen och omgivningarna.
Mer information här..

Kanottur med boende på vandrarhem

 

 

 

 

Företag och arrangemang

Vi kan erbjuda olika alternativ till grupparrangemang. Ex för personal och kundevent.
Se våra färdiga förslag eller kontakta oss för egna förslag och önskemål.

Film från arrangemang vid Tegeludden med kanottur i Holjeån och Ivösjön. Klicka på bilden för att starta.

 

Tegeludden – event och arrangemang vid Ivösjön

Här kan ni samla er grupp för en grillafton, picknick eller bara en kopp kaffe och njuta av utsikten över Axeltorpsviken.
Vårt partytält och grillplatser ger möjlighet till arrangemang för grupper. Perfekt för t.ex. trivselträffar med arbetskamraterna eller kundevent. Det går bra att ta med egen mat eller boka grillpaket, lunch och fika genom oss.
Mer information här.

 

 

 

 

Kanotäventyr i Holjeån med middag på Humletorkan

Ett paket med en tropisk kanotupplevelse som avlutas med avkoppling och middag på Humletorkans café och vandrarhem – Sveriges enda bevarade humletork. Här finns också möjlighet att kombinera dagen med möte och konferens i en annorlunda miljö.
Mer information här. 

 

 

 

 

Wetlandi grillkåta

En annorlunda miljö för mysiga kvällar med jobbarkompisar, vänner eller familjen.

Mer information 

 

 

 

 

 

 

Skolor och ungdom

Hos oss planerar ni enkelt ert äventyr med era elever och ungdomar. Använd vårt center som bas där ni kan utgå för kanotturer, vandringar eller andra äventyr i området. Ni kan också prova att leva som Robinson ett tag på någon av Ivösjöns öar och mycket annat.
Här finner ni tips och förslag på olika paket och äventyr.