Paket/aktiviteter

Par och familj – Företag och grupper – Skolor och ungdomar

Vi har förslag på paket och arrangemang för olika grupper med varierande önskemål och behov. Här kan ni välja bland färdiga paket men vi kan också hjälpa er boka efter egna förslag och önskemål för både den lilla och stora gruppen. Tack vare samarbete med flera aktörer i området kan vi ordna med både mat, boende, guidningar och möten i en annorlunda miljö.
Vill du prova leva som Robinson ett tag på en egen ö? Tält och campingpaket finns att hyra hos oss. För dem som vill ha en bekvämare övernattning hjälper vi gärna till med att boka hos t.ex Humletorkens vandrarhem.

Par och familj


Robinsonpaket
bild-slatton

Fly vardagsstressen för en upplevelse i vildmarken och prova leva som Robinson Cruse på en egen ö i Ivösjön – Skånes största och vackraste sjö. Ett kanotäventyr för par, familjer och grupper.
Mer information här..

                       Robins - sv
Robinson – English               Robinson – Svenska


Kanotupplevelse med boende på humletork.

Ett paket för upptäckaren med kanotfärd i både Holjeån och Ivösjön. Utöver paddling finns här även möjlighet för vandring på någon av alla naturlederna i området. Bekvämt vandrarhemsboende i Sveriges enda bevarade Humletork. Passar för par, vänner, familjer och olika grupper som vill uppleva så mycket som möjligt av naturen och omgivningarna.
Mer information här..

                           
Canoe/hostel – English         Kanot/vandrarhem – Svenska


Företag och arrangemang

Vi kan erbjuda många alternativ till olika grupparrangemang. Ex för personal och kundevent.

Tegeludden – event och arrangemang strax intill Ivösjön

Här klan ni samla er grupp för en grillafton, picknick eller bara en kopp kaffe och njuta av utsikten över Axeltorpsviken.
Vårt partytält och grillplatser ger möjlighet till arrangemang för grupper. Perfekt för t.ex. trivselträffar med arbetskamraterna eller kundevent. Det går bra att ta med egen mat eller boka grillpaket, lunch och fika genom oss.

Mer information här.

Wetlandi grillkåta

 

 

 

 

 

Wetlandi grillkåta

En annorlunda miljö för mysiga kvällar med jobbarkompisar, vänner eller familjen.
Mer information
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kanotäventyr i Holjeån med middag på Humletorkan

Ett paket med en tropisk kanotupplevelse som avlutas med avkoppling och middag på Humletorkans café och vandrarhem – Sveriges enda bevarade humletork. Här finns också möjlighet att kombinera dagen med möte och konferens i en annorlunda miljö.
Mer information här.

 

Skolor och ungdom

wanÜskanotkl3912Hos oss planerar ni enkelt ert äventyr med era elever och ungdomar. Använd vårt center som bas där ni kan utgå för kanotturer, vandringar eller andra äventyr i området. Ni kan också prova att leva som Robinson ett tag på någon av Ivösjöns öar och mycket annat.
Här finner ni tips och förslag på olika paket och äventyr.

Translate »